Страшна трагедія трапилася в столиці України - бетоновоз прямо на пішохідному переході переїхав дитину. Дівчинка 14 років перебуває у важкому стані.

Про подію повідомляє "dtp.kiev.ua".

Відзначається, що інцидент стався на виїзді з Новосілок на вулицю Заболотного. Багатотонний бетоновоз збив і протягнув дитину на пішохідному переході.

За словами самого водія, він не помітив підлітка. Він запевняє, що дівчинка вибігла на дорогу і була в сліпій зоні. А ось батько постраждалої впевнений, що вантажівка протягнула його дочку кілька метрів вперед.

На місце НП приїхала патрульна поліція і швидка допомога. Дівчинку госпіталізували. За попередньою інформацією, вона отримала струс мозку, її стан важкий.

В повідомленні спільноти "Київ Оперативний", на пішохідному переході перебувала не тільки дівчинка, а й інші люди. Одна з жінок отримала незначні травми, її життю нічого не загрожує. Скільки людей постраждало в ДТП, поки уточнюється.

За деякими даними, пішоходи переходили по зебрі, а легковий автомобіль вчасно не зреагував, збив їх, а при падінні вони відлетіли під вантажівку-бетономішалку, яка їхала попереду.

На місці працюють правоохоронці та слідчо-оперативна група для з'ясування всіх обставин події.

Зазначимо, за даними Національної поліції, в першому кварталі 2021 року в Україні кількість ДТП досягла майже 43 тисяч (це на 18% більше, ніж за аналогічний період 2020 року). Як інформують поліцейські, найчастіше причиною аварії стають порушення правил маневрування, перевищення безпечної швидкості та недотримання дистанції.

Раніше "Нyser" писав про те, що у Туреччині в результаті ДТП загинула молода українська пара.

Також наш портал повідомляв, у ДТП загинула знімальна група українського телеканалу.

Нагадуємо, у Хмельницькій області сталася масштабна аварія за участю трьох транспортних засобів.