ПриватБанк додав ряд корисних функцій в Приват24

ПриватБанк є одним з найбільших банків країни, послугами якого користуються мільйони українців. Фінустанова постійно шукає шляхи розвитку, і покращує сервіси додаючи нові і корисні можливості. Так, цього разу банк розширив функціонал послуги "гаманець" додавши ряд корисних функцій, які оцінить кожен клієнт. Про це повідомляється на facebook-сторінці фінустанови.
Введення нових послуг стало ще одним кроком у бік полегшення роботи клієнтів з рахунками, а також дозволять мінімізувати потребу особисто з'являтися у відділенні банку для отримання послуг.
Так, одним з нововведень стало додавання послуги з перевипуску пластикової карти через"гаманець". Ця функція дозволить швидко скласти заявку в режимі онлайн, а потім залишиться тільки забрати карту у відділенні в призначену дату. Для того, щоб залишити заявку на перевипуск карти, необхідно зайти в "Прива24" перейти в "гаманець" і активувати функцію "управління". Потім потрібно вибрати пункт"перевипуск карти".

Ще одна нова можливість, яка допоможе знизити відвідуваність відділень в період пандемії-закриття картки через"гаманець". Тепер для закриття карти клієнту не потрібно стояти в чергах, а всього лише необхідно мати смартфон і доступ до мережі Інтернет.
Також була додана опція, яка дозволяє перемістити табло з балансом рахунку "Бонус +" на головний екран програми. Скористатися функцією користувач може за своїм бажанням. Крім цього "гаманець" поміняв своє оформлення - користувачі зможуть споглядати кумедне зображення фірмової полунички ПриватБанку.