У Києві підліток вирішив звести рахунки з життям.

Зокрема, на такий крок пішов 15-річний Денис Родіков, який 17 травня пішов з дому, опублікувавши в мережі один ролик. У ньому він повідомив про свій намір накласти на себе руки, уточнивши, що причина його вирішення ніяк не пов'язана зі школою або булінгом, пише "Українська правда".


Справа в тому, що в березні Денис залишився без обох своїх батьків, які стали жертвою коронавірусної інфекції. Варто відзначити, що Володимир і Діана Родікови є засновниками дитячого будинку сімейного типу на Київщині, в якому вони виховували 5 рідних і 8 прийомних дітей.

Мабуть, з їх смертю, підлітку було важко змиритися і врешті-решт він вирішив і сам піти з життя. Правоохоронні органи намагалися щось зробити в цій ситуації і відразу після того, як Денис пішов з дому, вони почали його пошуки. За допомогою камер відеоспостереження їм вдалося відстежити, що хлопець викинув верхній одяг у селищі Калинівка.

Є припущення, що зробив він це заради маскування. Після цього вони дізналися, що хлопець стрибнув з мосту на бетонний тротуар. Лікарі намагалися його врятувати і у важкому стані Дениса доставили в лікарню, але було вже пізно.

В результаті підліток помер в одній з київських лікарень. Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 120 Кримінального кодексу України (доведення до самогубства).

Крім того, правоохоронці закликали опікунів і батьків бути уважними до своїх дітей і слідкувати за їх психологічним станом, щоб уникнути таких трагічних ситуацій.

Раніше "Hyser" писав про те, що в результаті ДТП з автобусом в Польщі загинула українка.

Також наш портал повідомляв, що у РФ Підлітки влаштували стрілянину прямо в школі.

Нагадуємо, що у ДТП загинула знімальна група українського телеканалу.