Компанія Vodafone вирішила порадувати своїх клієнтів новою послугою.

Таким чином, Vodafone продовжує вдосконалювати свої програми лояльності та надавати нові, щоб зацікавити нових абонентів. Цього разу компанія запускає послугу під назвою "День без турбот", пише "Today.ua".


Завдяки введенню нової послуги, абоненти Vodafone зможуть здійснювати дзвінки і користуватися мобільним інтернетом навіть у тому випадку, якщо забули або не змогли поповнити рахунок. Іншими словами, представлену послугу "День без турбот" можна вважати справжнім подарунком від Vodafone, адже вона абсолютно безкоштовна.

Так, цілий день абоненти мобільного оператора зможуть здійснювати дзвінки всередині мережі і на номери інших стільникових компаній України, а також матимуть 5 Гб для доступу в інтернет, і за все це не доведеться додатково платити, що важливо.


Для того, щоб скористатися послугою "День без турбот", потрібно лише перейти на сайт компанії Vodafone і активувати там необхідну опцію.

Також можна зателефонувати за номером *101* 888#. Головне, щоб в такому випадку, на вашому рахунку залишилося не менше 2 коп. Інакше дзвінок здійснити не вийде.

Після підключення дана послуга буде діяти протягом 24 годин, а потім слід поповнити рахунок, щоб залишатися на зв'язку. До речі, повторно послугу "День без турбот" можна буде підключити через сім днів.

Раніше "Hyser" писав про те, що в Україні анонсовано підвищення цін на тарифні плани популярних мобільних операторів.

Також наш портал повідомляв, що мобільний оператор Київстар запустив дуже дешевий тариф, чому користувачі ніяк не можуть натішитися.

Нагадуємо, що експерти назвали три основні причини запуску 5g Інтернету в Україні.