Популярна актриса і зірка комедійного серіалу "Свати" Тетяна Кравченко поділилася з передплатниками свого мікроблогу цікавим фото.

Артистка розчулила шанувальників знімком з колегою по Кіно і театральному цеху – Олесею Железняк. На знімку, зробленому імовірно в гримерці, артистки позували з посмішками на обличчі.

Більш того, на думку шанувальників таланту Тетяни Кравченко, вона виглядає набагато молодше своїх років, а їй в грудні минулого року виповнилося 67 років.

Тетяна Кравченко та Олеся Железняк. Фото: Instagram

У коментарях до посту фоловери оцінили зовнішність знаменитостей компліментами:

Як відомо, глядацьке визнання Тетяні Кравченко подарувала роль Валюхи Будько в серіалі "Свати". Втіливши на екрані образ протодушної берегині домашнього вогнища і дружини винахідливого Івана Будька, вона підкорила публіку і стала всенародною улюбленицею.

При цьому в реальному особистому житті У Тетяни Кравченко все складалося не дуже гладко. Офіційно вона була одружена двічі, але обидва шлюби закінчилися розлученням. Артисту Дмитру Гербачевському вона народила дочку Анну, яка з'явилася на світ в 1986 році. Сімейна ідилія тривала 6 років, а потім пара прийняла рішення розлучитися.

Більше Тетяна Кравченко не виходила заміж, а цілком присвятила себе кар'єрі, творчій самореалізації та вихованню дочки. До слова, спадкоємиця актриси не пішла по стопах зіркової матері і присвятила себе дизайну.

Тетяна Кравченко з дочкою Ганною. Фото: Instagram

Раніше "Hyser" писав про те, що Ольга Сумська кардинально змінила імідж і викликала бурхливу реакцію шанувальників.

Також наш портал розповів про те, що зірка серіалу "Свати" Федір Добронравов зворушив соцмережі знімком з особистого архіву.

Нагадуємо, що Тетяна Кравченко здивувала публіку незвичайними бровами і зовнішніми "метаморфозами".