Коли Алла Пугачова почала зустрічатися з Максим Галкіним, багато хто не вірив, що ця пара проіснує довго через різницю у віці. Однак зірки разом вже багато років, вони разом виховують Лізу і Гаррі – дітей двійнят, яких їм подарувала сурогатна мати. Шоумен щодня продовжує захоплюватися своєю дружиною і співати їй дифірамби. Ось і сьогодні Галкін опублікував в особистому мікроблозі фото Примадонни. На знімку артистка відображена в саду біля квітучого куща.

Для прогулянки в саду Алла Борисівна вибрала наряд з відкритими плечима. Зірка естради кокетливо стягнула своє вбрання з плечей. Позувала 72-річна виконавиця без косметики на обличчі, показавши, як вона виглядає в реальному житті.

"Ах, літо!"- коротко підписав знімок Максим, супроводивши його хештегом #Алла.

Фолловери Галкіна оцінили його новий пост. Коментатори вважають, що Примадонна для своїх років виглядає просто чудово, вони осипали свою улюбленицю компліментами.

Зазначимо, що Галкін активно веде свій мікроблог. Більшу частину контенту в його Instagram займають фото його коханої дружини та їхніх дітей. Ліза і Гаррі вже стали школярами. Крім шкільної програми зіркові спадкоємці додатково займаються французькою, театральною майстерністю і плаванням. Алла і Максим подбали про те, щоб їхні діти з раннього віку отримували всебічний розвиток. Крім навчання, діти зіркової пари ставлять імпровізовані вистави, беруть участь в модних показах і роблять вироби. Пугачова і Галкін балують спадкоємців дорогими подарунками і виконують бажання дітей. Так, на один із днів народжень Ліза і Гаррі отримали в подарунок домашніх тварин. Зірковим дітям вже пророкують майбутнє в російському шоу-бізнесі.

Нагадаємо, раніше Алла Пугачова зважилася на експеримент зі своєю зовнішністю. Як тепер виглядає Примадонна?

Hyser також писав, що дочка Алли Пугачової і Максима Галкіна продемонструвала Екстремальний шпагат на самокаті. Схоже, Анастасії Волочкової пора на пенсію.