6 травня Ольга Сумська та її чоловік Віталій Борисюк відзначили «срібне весілля» - 25 років з дня одруження. На честь цієї події актриса поділилася з фоловерами архівними знімками і показала, в якому вбранні йшла під вінець. Відзначимо, що в середині 90-х багато наречених віддавали перевагу пишним сукням з кільцями під подолом, однак Ольга вибрала зовсім інший наряд – коротке міні і жакетом і маленький капелюшок з вуаллю замість традиційної фати.

"25 років, як один день! 6 травня 1996 Мі з @vitaliyborysyuk сказали одне одному»так"!Як швидко пролетів час...Почуття тількі зміцнились,а спогади бентежать душу...Дай Боже сил і натхнення, коханий, на довгі роки!ЛЮБЛЮ!Дякую за романтичні подарунки!» - написала Ольга в соцмережі.

Цього року, на честь 25-річчя з дня весілля Ольга і Віталій вирішили знову піти під вінець і оновити свої клятви. Така традиція існує на Заході і популярна серед американських зірок.

Цього разу Сумська обрала білу сукню по фігурі та довгу фату. Сукня на запах була всипана блискучими блискітками.

«Від і відбулося наше СРІБНЕ ВЕСІЛЛЯ з Віталієм @vitaliyborysyuk!Хочу подякувати за цей фантастичний день моїм друзям! Наступний пост-дивіться фотосесію, хто завітав до нас на гостину ! Зараз згадую срібне весілля своїх батьків,мені було 14 років,я пам пам'ятаю кожну мить цього сімейного свята і воно було прекрасним!Я тоді сказала собі, що обов'язково в моєму житті буде цей день!» - поділилася емоціями в день повторного весілля актриса.

Нагадаємо, Віталій Борисюк-другий чоловік Сумської, вони виховують спільну доньку Ганну. Від першого шлюбу з Євгеном Паперним у актриси є дочка Антоніна, яка вже подарувала Ользі внучку і онука.

Раніше повідомлялося, що Ольга Сумська кардинально змінила імідж.

Hyser також писав, що Ольга Сумська розповіла, як вирішує сімейні проблеми.