Оля Полякова активно веде свій мікроблог. Не дарма ж на виконавицю підписано більше 2,5 мільйонів чоловік, а на недавній церемонії журналу Viva! виконавиця отримала нагороду "Вибір року" в категорії "Королева Instagram".

"Вчора пройшла церемонія вручення премії Viva! Awards "Далі буде", де мені передали нагороду "Вибір року" в категорії "Королева Instagram". Мої дорогі підписники і глядачі! Нас тут 2,5 мільйонів! Я вдячна кожному за увагу і підтримку! Минулий рік нагадав нам, як важливо підтримувати один одного! Ось так, як я допомагала вам не падати духом під час двох локдаунів, щодня піднімаючи настрій і мотивуючи на корисні звички в прямих ефірах «Полявіденія», точно так же, ви допомагали мені бути корисною самій собі та іншим. Спасибі!! Люблю!!» - ось такий пост з цієї нагоди з'явився на сторінці артистки.

А наступного дня Ольга порадувала фоловерів новою фотографією. На портретному знімку зірка відображена на природі. Позувала зірка з вінком з кульбаб на голові.

Однак Полякову на фото дуже важко впізнати. Зірка, мабуть, переборщила з фотошопом і стала зовсім не схожа на саму себе. Втім, це не завадило шанувальникам обсипати свою улюбленицю численними компліментами.

"За вікном дощ, а ось вам в стрічку Сонця», - підписала фотографію Суперблондинка.

Відзначимо, що Ольга разом з чоловіком виховує двох дочок – Машу і Алісу. Старша спадкоємиця Полякової Марія вже активно веде власний мікроблог і активно будує кар'єру в модельному бізнесі. Молодша Аліса ще школярка і поки не визначилася з майбутньою професією. Однак обидві дівчинки дуже схожі на свою красуню-маму.

Раніше повідомлялося, що Оля Полякова показала своє домашнє життя. Співачка ходила з камерою по дому.

Hyser також писав, що Оля Полякова показала, чим годує дочку-користувачі Мережі жахнулися.