Користувачі ошелешені зовнішнім виглядом Федора Добронравова на його новому фото у соцмережах.

Фанати серіалу "Свати", продовження якого їм так не терпиться побачити, пильно стежать за всіма його акторами в надії, що ті виставлять нове фото зі зйомок. Однак, на жаль, подібними кадрами актори діляться вкрай рідко, а ось особистими фото куди частіше. Так, в мережі обговорюють новий знімок Федора Добронравова, який втілив в життя веселого Івана Будька.

у мережі показали, як зараз виглядає Федір Добронравов зі Сватів, фото: YouTube

Варто відзначити, що останній раз в цій ролі глядачі бачили його в 2013 році, коли вийшов 6 сезон серіалу. Відтоді пройшло багато часу і зрозуміло, що актори цієї картини, в тому числі Добронравов, сильно постаріли.

Судячи з його короткої стрічки в Instagram, він не великий любитель соцмереж, але іноді чимось новеньким все-таки ділиться зі своїми передплатниками. Так, він показав, наприклад, свій рай десь в Астраханській області.


На фото актор виглядає вельми щасливим, хоч і сильно зарослим з глибокими зморшками на обличчі. Однак на це шанувальники Федора Добронравова навіть не звернули особливої уваги, оскільки всі розуміють, що роки у кожного беруть своє. Хоча деякі все-таки порадили йому позбутися від бороди, яка його тільки старить.

До слова, цього року, 11 вересня, актор відзначатиме ювілей - 60 років.


Раніше "Hyser" писав про те, що Женька з "Сватів" затьмарила подруг своїм бездонним декольте на новому фото.

Також наш портал повідомляв, що зірка "Сватів" стривожила фанатів своїм жовтим запалим обличчям.

Нагадуємо, що Тетяна Кравченко зі "Сватів" зізналася, що сумує за своїм партнером Добронравовим.