Магазини мережі "АТБ" стали видавати платіжні картки своїм покупцям.

Так, на цей час вже видали понад 100 тисяч платіжних карт. На цей рахунок висловився голова ради директорів, генеральний директор корпорації "АТБ" Борис Марков, пише "Рубрика".


За його словами, АТБ-Pay вже успішно функціонує, хоча з моменту запуску цього проекту, спільного з Райффайзен Банк Аваль і Visa, пройшов приблизно місяць. Однак за цей час вдалося не тільки розширити географію проекту, але й запустити чат-бот, а також організувати перші розіграші подарунків серед власників карт.

В цілому поки було видано понад 100 тисяч таких платіжних карт, але це далеко ще не кінець. Так, з кожним днем ця цифра збільшується. Крім того, вже понад 11 тисяч осіб підписалися в чат-бота карти в Viber.

мережа АТБ видала вже 100 тисяч таких платіжних карт, фото: Рубрика

З них 330 осіб отримали електронні сертифікати в результаті першого розіграшу призів і подарунки від постачальників і партнерів мережі магазинів "АТБ". Варто відзначити, що на сьогодні всі бажаючі можуть оформити собі карту АТБ у мобільних банкірів в більш ніж 100 магазинів Запоріжжя, Дніпра і Новомосковська. Список магазинів і графік роботи банкірів вказані на сайті.

Жителі інших українських міст теж можуть скористатися новою послугою і отримати карту АТБ. Для цього всього лише потрібно звернутися в будь-яке відділення Райффайзен Банку Аваль в Україні. З повним переліком відділень і графіком їх роботи можна ознайомитися на сайті банка.

Раніше "Hyser" писав про те, що в Україні різко подорожчали крупи.

Також наш портал повідомляв, що експерт розповіла, чим насправді напихають українців у супермаркетах.

Нагадуємо, що нові ціни на горілку змусять українців пити трав'яні настоянки.