Автомобіліст із золотими руками показав унікальну волгу, яка управляється з пульта

На основі радянської автомобільної класики існує величезна кількість цікавих Тюнінг-проектів, проте деякі виділяються особливо. Так, наприклад, власник Інстраграм-профілю "custom_garage_67"показав, як він перетворив "Волгу" в машину на радіоуправлінні.

По-перше, автомобіль приковує увагу вже одним своїм зовнішнім виглядом. У цій машині складно на перший погляд розпізнати ГАЗ-24, оскільки виглядає він як розкішний лоу-райдер, яким, по суті і є. У автомобіля відсутня, так як на огляд виставлений великий мотор. Весь кузов автомобіля кастомно пофарбований, також присутня гідравлічна підвіска, яка дозволяє регулювати кліренс.

Цього автору, однак, виявилося недостатньо. За власним визнанням автора, в дитинстві у нього не було машинок на радіокеруванні, тому він вирішив зробити собі одну самостійно. В автомобіль встановили спеціальну плату і кілька сервоприводів, завдяки яким можна запускати двигун, газувати, ревучи мотором, і включати гудок, який в цю машину встановили дуже гучним.

Все це може управлятися з великої дистанції за допомогою спеціального пульта. Природно, машина управляється не повноцінно, автомобіль не буде сходити з місця і не рулиться, оскільки це складно в реалізації і не дуже-то безпечно. Основне призначення такого тюнінгу-зробити машину для пранків. Автор проекту розповів, що незабаром поставить машину на якусь парковку і буде змушувати "танцювати" машину на колесах, гудіти або ревіти мотором, коли хтось буде проходити повз.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі показали стару "Волгу", яку власник залишив у городі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на ЗАЗі показали процес складання поточних моделей і поділилися планами на майбутнє.

Також "Hyser" писав, що уряд попередив українців про зміни щодо штрафів.