Настя Каменських готується презентувати свій новий альбом, який отримав назву «Червоне вино». Як зізналася артистка, до альбому увійшли різні за настроєм і ритмікою композиції, але всі вони дуже особисті і відображають різні почуття і емоції, пережиті самою виконавицею.

"Альбом" червоне вино " став моїм одкровенням, моїм посланням кожній дівчині. Я вклала в нього всю себе. Всі грані своєї душі і характеру. Від душевної лірики, до драйвової радості і млосної пристрасті. Сподіваюся, кожна з вас знайде в ньому себе», - анонсувала вихід платівки у своєму мікроблозі Каменських.

Вона зазначила, що не боїться бути різною і проявляти свої емоції на публіці. Артистка насолоджується життям у всіх її проявах, навіть коли по її обличчю течуть сльози.

Цей пост Настя доповнила своїми томними знімками. На фото артистка відображена в мереживному пеньюарі чорного кольору і сірій шалі. Своє волосся Настя завила в локони, а в макіяжі зробила акцент на губах, покривши їх коричневою помадою.

Відзначимо, що минулі кілька років були дуже насиченими для Каменських. Розспівався її творчий дует з Потапом, але музикант залишився продюсером співачки; артисти нарешті перестали приховувати свої стосунки і зіграли пишне весілля; а нещодавно Настя втратила близьку людину - помер її батько. Саме ці переживання - радісні і сумні, щасливі і трагічні, - очевидно, надихнули виконавицю на запис нових музичних творінь.

Почути новий альбом Каменських фанати зможуть зовсім скоро-21 травня.

Раніше повідомлялося, що Настя Каменських сильно поправилася під час карантину. Фото виконавиці здивувало фанатів.

Hyser також писав, що Настя Каменських поділилася з фоловерами відвертими знімками з відпочинку.