Нещодавно Ані Лорак опинилася в центрі скандалу. В інтерв'ю Борису Корчевникову артистка недвозначно натякнула на те, що Костянтин Меладзе хотів від неї інтиму. Більш того, зірка вважає, що всі артистки, які працювали з продюсером, побували в його ліжку.

Ця гучна заява Лорак справила ефект бомби, що розірвалася. Фанати розділилися на два табори: одні захищали Кароліну, інші – Костянтина. А напередодні Лорак написала новий пост у своєму мікроблозі, в якому вирішила прояснити ситуацію.

«Ми з вами живемо в епоху суспільного осуду, де можна перекрутити і перекрутити будь-яке слово. Так і сталося недавно, коли були зроблені неправильні висновки з мого інтерв'ю. Після чого почалося необгрунтоване публічне цькування людини, до якого я з повагою і любов'ю ставлюся — до великого композитора Костянтина Меладзе. Я прошу всіх вас залишити цю тему в спокої. Добро переможе", - написала ані.

Коментарі до посту співачка відключила, давши зрозуміти, що не хоче розвивати цю тему. Однак багато хто вважає, що Лорак примусили написати цей пост.

Примітно, що свій пост Кароліна супроводила роликом, в якому виконує пісню Валерія Меладзе "Я не можу без тебе", автором слів і музики якої є його брат Костянтин. На відеозапис потрапив такий уривок з пісні:

Я за нелюбов тебе пробачив давно.
Ти ж за любов мене прости.
Я не могу без тебя.
Я не могу без тебя.
Бачиш, куди не біжи.
Все повториться знову.
Я не могу без тебя.
Я не могу без тебя.
Жити нелюбові всупереч.
І від любові вмирати.

Раніше повідомлялося, що про домагання з боку Костянтина Меладзе заявила екс-учасниця групи "ВІА Гра".

Hyser також писав, що у мережі з'явилося невдале фото Ані Лорак з її дочкою Софією.