Наталя Могилевська поділилася з фоловерами своїм новим знімком. В особистому мікроблозі артистка опублікувала своє портретне фото. Зірка стверджує, що на знімку вона відображена без фотошопу і фільтрів. Цим знімком співачка вирішила привернути увагу фанатів до прем'єри свого нового кліпу, яка відбудеться вже завтра.

"Без фільтрів, без ретуші, без кольорокору... Реальне Сонце.... Реальне серце... Один з кадрів майбутнього кліпу. Прем'єра вже 21 травня!» - підписала фото Могилевська.

Як виявилося, це фото - кадр з нового кліпу артистки. У кадрі крупним планом відображено обличчя Наталії. Цікаво, що для цього кліпу зірка вирішила поекспериментувати зі своєю зачіскою і вплести в розпущене волосся косичку.

Шанувальники зійшлися на думці, що на фото Наталя виглядає просто чудово. Тепер їм залишається тільки чекати нового кліпу від своєї улюблениці. А щоб розохотити фанатів ще більше, в наступному пості Могилевська опублікувала короткий тизер з кадрами з майбутнього кліпу на пісню «До дна».

Відзначимо, що в цей же день, 21 травня, свій новий альбом під назвою «Червоне вино» презентує Настя Каменських.

Раніше повідомлялося, що Наталя Могилевська активно готується до літа: артистка розповіла, як бореться із зайвими кілограмами і сантиметрами на талії.

Hyser також писав, що шанувальники розкритикували сукню Наталії Могилевської, в якій вона відвідала престижну премію. Артистка прогадала не тільки з фасоном, але і з кольором вбрання.