Президент України Володимир Зеленський поділився особистою думкою про свого попередника Петра Порошенка.

Справа в тому, що це журналіст Дмитро Гордон під час прес-конференції запитав у гаранта про екс-президента Порошенка. На його запитання Зеленський знайшов що відповісти, пише "КП в Україні".

[img desc="Зеленський заявив, що карма наздожене Порошенка, фото: Українська правда"] 375752 [/img
Він вважає, що Петра Олексійовича ще наздожене не тільки правосуддя, а й карма. При цьому Володимир Зеленський зазначив, що у нього з Порошенком немає ніяких сентиментів, розмов, і натякнув, що той дуже хотів, як Віталій Володимирович. Однак якщо другий ще проходить, то перший точно - ні.

До речі, Зеленський зізнався, що мер Києва Віталій Кличко постійно йому "пише, дзвонить, записується на прийом, навіть приходить в Офіс президента". Зеленський розповів, що всі намагаються з ним якось домовитися, але безрезультатно. Все тому що він не така людина і для багатьох він вже став вироком, хоча деякі могли цього поки навіть не зрозуміти.

Зеленський розповів про подальшу долю Порошенка, фото: РБК-Україна

Порошенко ж, за словами Зеленського, зробив досить поганого під час свого перебування на посаді президента України. Це не залишать без уваги правоохоронні органи, уточнив чинний український президент. При цьому Зеленський не став говорити про всі махінації Петра Порошенка, бізнес, спеціальні блокади, Крим.

Однак таку людину, на думку Зеленського, безумовно повинна наздогнати кара.

"Найстрашніше, що він сам не розуміє, що для нього людина це ніщо", - сказав Володимир Зеленський.

Раніше "Hyser" писав про те, що Зеленський не витримав і зробив гучну заяву про захоплення Криму.

Також наш портал повідомляв, що лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко влаштувала скандал у Раді.

Нагадуємо, що президент України Володимир Зеленський раптово заявив про революцію в Україні.