Президент України Володимир Зеленський пообіцяв рівень зарплати в Україні нарівні з польською.

За його словами, все буде, потрібно лише трохи почекати. Процес підвищення мінімальної заробітної плати в країні займе певний час, але рано чи пізно вона наблизиться до зарплати в Польщі. Про це пише "Цензор.НІ".


Також в ході прес-конференції, яка відбулася вчора, 20 травня, український президент зізнався, що пандемія COVID-19 дійсно погано позначається на роботі малого і середнього бізнесу, поступово його вбиваючи. Однак, на думку, лідера України, у нас все не так погано.

Так, Зеленський запропонував порівняти середню заробітну плату в Польщі для наших українців з тією середньою заробітною платою, що на сьогодні вже виплачується в багатьох містах України. Він зазначив, що різниця при порівнянні виявиться не такою великою, особливо з урахуванням того, що українці в Польщі змушені віддавати якусь частину зарплати за оренду житла, яке там набагато дорожче, ніж в нашій країні.

Зеленський заявив, що вже зараз у багатьох містах України люди заробляють ту ж суму, що і в Польщі, фото: Delo.ua

До слова, варто відзначити, що середня заробітна плата в Україні за рік дійсно зросла на 9,5%, що підтверджують останні дані. Так, наприклад, вже в березні 2021 року середня номінальна заробітна плата штатного працівника в Україні склала 13 612 гривень.

Раніше "Hyser" писав про те, що президент України Володимир Зеленський не витримав і зробив гучну заяву про захоплення Криму.

Також наш портал повідомляв, що Володимир Зеленський не виключає можливість початку нової світової війни, якщо Росія піде в наступ.

Нагадуємо, що Олена Зеленська розповіла, як ставиться до сім'ї Порошенка.