У Дніпропетровській області літня жінка постраждала від удару блискавки.

Повідомляється, що блискавка влучила відразу в двох жінок в полі, в результаті чого вони відразу знепритомніли. На цей час одна постраждала знаходиться в реанімації з важкими опіками. Відомо, що на ній навіть одяг поплавився, пише "ТСН".


Жінки пішли в поле, щоб забрати корів з пасовища. Однак раптово почалася сильна гроза і одна з блискавок вразила їх обох. Вони впали на землю без свідомості, але потім одна з жінок прийшла в себе і змогла дістатися в село, щоб покликати на допомогу.

Односельці побігли на поле, перед цим викликавши швидку допомогу постраждалій жінці. Коли її виявили в траві, то постраждала вже встигла прийти в себе, але не розуміла, що з нею сталося. Їй сказали, що в неї влучила блискавка, на що шістдесятирічна Любов відповіла, що таке з нею вже траплялося в дитинстві.

в результаті удару блискавки жінка отримала сильні опіки обличчя, фото: YouTube

Друга жінка, п'ятдесятирічна Оксана практично не постраждала, на відміну від своєї подруги. Після огляду медиків вона вирушила додому. А ось другу постраждалу госпіталізували з серйозними ураженнями: опіки на шкірі від удару блискавки і порушення дихання і гемодинаміки.

Зараз Любов лежить в реанімації павлоградській лікарні у важкому, але стабільному стані. За словами медиків, загрози для її життя немає. Односельці ж чекають повернення Любові з лікарні і кажуть, що ніколи не виходитимуть на поле в грозу.

Раніше "Hyser" писав про те, що у Києві сталася серйозна НП через силовиків.

Також наш портал повідомляв, що вертоліт з рятувальниками впав прямо у воду.

Нагадуємо, що у мережу потрапило відео водія "під мухою", який хотів у такому стані сісти за кермо.