Користувачі Мережі активно обговорюють новий фотоколаж з популярною українською телеведучою і громадською діячкою Машею Єфросиніною. На опублікованих кадрах знаменитість показали зовсім юною дівчинкою і вже зрілою жінкою. А чи та це Маша?

Фотографії були розміщені на сторінці "Зірковий шлях" у соцмережі Instagram.

Так, на чорно-білому архівному фотознімку Маша Єфросиніна зображена в картатому вбранні, з темним волоссям до плечей і чубчиком. Юна дівчина посміхається, її очі світлі й ще зовсім наївні.

Праворуч же показали, як ведуча виглядає зараз - все той же колір волосся і чубчик, але ось обличчя дещо змінилося, а погляд став більш мудрий.

Фото викликало бурхливі обговорення в мережі - багато шанувальників відзначили, що просто-таки не впізнали артистку на юнацькому знімку. Більшість зізналися, що ведуча сильно змінилася. Інші ж відзначили, що вона схожа на свою маму. А також користувачі говорили, що дочка Маші Єфросиніної дуже схожа на свою маму в юності.

До слова, сама телеведуча завжди заявляла, що не вдавалася до послуг пластичних хірургів і нічого в собі не змінювала.

І в це дійсно віриш, Маша Єфросиніна довгі роки працювала над собою і своїм зовнішнім виглядом. Вона стала помітно стрункішою і більш впевненою в собі, що і відбилося на зовнішності та змінило деякі риси обличчя.

Проте юзери розділилися на два табори, що ворогують: одні писали, що Маша Єфросиніна занадто багато в собі змінила за допомогою пластичних хірургів, інші відзначали, що ведуча була і залишається красунею, а риси обличчя з віком змінюються самі.

Раніше "Нyser" писав про те, що Маша Єфросініна сумує за другом, який раптово пішов з життя.

Також наш портал повідомляв, Маша Єфросініна розповіла шанувальникам про непростий період у своєму житті.

Нагадуємо, Маша Єфросініна потішила гостей свого мікролога новим відеороликом.