У середу, 19 травня, відома російська телеведуча Лера Кудрявцева відсвяткувала свій ювілей: зірці виповнилося 50 років. З цієї нагоди вона вперше прийшла в гості на програму до Івана Урганта, де в бесіді розповіла про своє ставлення до віку, улюбленої сім'ї та поділилася подробицями особистого життя.

Так в розмові з ведучим Лера Кудрявцева розговорилася. А Іван Ургант несподівано згадав про минулий великий роман телеведучої зі співаком Сергієм Лазарєвим: вони були разом з 2008 по 2012 рік, а після розставання залишилися в теплих дружніх відносинах.

Ведучий "Вечірнього Урганта" дотепно зауважив, що Лера Кудрявцева після розриву зі співаком змогла знайти особисте щастя: вийти заміж за хокеїста Ігоря Макарова і народити дочку Марію, а ось про романи самого Сергія Лазарєва з того моменту в пресі нічого чутно не було.

"Є жінки, після яких у чоловіків не складається ніяк", — відповіла на це Лера Кудрявцева.

Жартома Іван запропонував Лері прочитати заклинання над свічками, щоб зняти з Лазарєва "прокляття" вічного холостяка.

Цю програму з екс-коханою подивився Сергій Лазарєв. Він розповів про це у своєму Instagram в розділі Stories. Під уривком з передачі артист відзначив аккаунт ведучої та також з іронією попросив нарешті позбавити його від своїх чар:

"Кудрявцева! Зніми прокляття вже", - написав Сергій Лазарєв.

Лера Кудрявцева в свою чергу з гумором відповіла співакові, що не зробить цього ніколи.

Відзначимо, попри те що Лера Кудрявцева і Сергій Лазарєв були разом досить довго, багато шанувальників досі вважають їх відносини піар-романом.

Таке настільки делікатне питання підняла під час інтерв'ю в рамках YouTube-шоу "обережно, Собчак!" Ксенія Собчак.

"Я була закохана в Лазарєва. Ми жили прекрасно, зустрічалися, тусувалися, відпочивали. Я кажу, Я закохана в нього була, а ти мені кажеш: навіщо мені це було потрібно! Красунчик, талановитий! Але заміж не вийшла і дитину не народила — - відповіла Лера Кудрявцева.

Раніше "Нyser" писав про те, що Лера Кудрявцева показала спокусливі пози зі своїм чоловіком.

Також наш портал повідомляв, Сергій Лазарєв показав підписникам, як проводить час у Мексиці.

Нагадуємо, відомий віщун розповів про майбутній шлюб Сергія Лазарєва.