Глава України Володимир Зеленський заявив, що на посаді у виконавчу владу при його президентстві українці точно не побачать таких політиків як лідера партії Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Юлію Тимошенко, колишніх прем'єр-міністрів Арсенія Яценюка (2014-2016) та Володимира Гройсмана (2016-2019).

Про це Володимир Зеленський сказав в ході пресконференції, присвяченій 2 рокам його президентства, трансляція якої є на офіційній сторінці ОП у Facebook.

Так журналіст зазначив, що громадяни України, згідно з соціологічними опитуваннями, бажають бачити при владі досвідчених політиків. Він поцікавився у гаранта, чи призначатимуть на високі посади людей з досвідом.

"Якщо ви маєте на увазі людей з потужним досвідом, таких як Володимир Гройсман, Арсеній Яценюк і Юлія Тимошенко, – то таких людей з таким досвідом ви не побачите", — відповів Володимир Зеленський.

Він також зазначив, що впевнений, ті нові люди, які прийшли у владу при його президентстві вже отримали необхідний досвід.

"Нові обличчя, які були, вони вже постаріли, і вони вже з досвідом", - сказав глава держави.

Також, на думку Володимира Зеленського, нинішній уряд не можна назвати поганим, за час війни, економічної кризи та пандемії коронавірусу він виконує свої обов'язки.

Так само президент України не бачить нічого страшного в заміні ряду міністрів, які не повністю справляються з поставленими завданнями.

До слова, як зазначив Зеленський, в його команді залишаться Владислав Криклій (ексміністр інфраструктури), Ігор Петрашко (колишній міністр економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства).

"У нас була зустріч з Криклієм, скоро ви побачите його на новій посаді. Ігор Петрашко залишиться в команді, він відповідатиме за дуже важливу реформу в Україні. Він буде працювати в офісі президента, координувати земельну реформу і допомагати Роману Лещенку (міністру агрополітики, — ред.) її запускати", — розповів Володимир Зеленський.

Раніше "Нyser" писав про те, що Володимир Зеленський поділився особистою думкою про свого попередника Петра Порошенка.

Також наш портал повідомляв, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль анонсував звільнення в Кабміні.

Нагадуємо, хто замінить ключових міністрів Кабміну після їх відставки.