Популярна українська співачка Настя Каменських порадувала передплатників свого мікроблогу спокусливим кадром в купальнику і розповіла про великий сюрприз-новий альбом під назвою "Червоне вино".

Фотознімок Настя Каменських розмістила на особистій сторінка в Instagram.

Красуня позує на пляжі, очевидно в Мексиці, де знімала свій реаліті-проект. Співачка одягла біле бікіні з принтом з синіх зигзагів. Але звичайно, не купальник фарбує дівчину, а дівчина купальник.

Щоб ноги візуально здавалися довшими і ще більш стрункішими, Настя Каменських піднялася навшпиньки і закинула руку за голову, у всій красі продемонструвавши свої пишні стегна, пружні груди і тонку талію. А її кучеряве волосся красиво розвивалися на вітрі.

Новий альбом фанати зможуть послухати вже в п'ятницю, 21 травня.

"Романтичність, драйв, пристрасть, грайливість і одночасно сила характеру — ці грані є в кожній з нас", — написала артистка.

А також пообіцяла, що в альбомі, що виходить в п'ятницю, вона "розкриється ... у всій багатогранності своєї душі і характеру".

Шанувальники і передплатники оцінили знімок знаменитості. Більшість засипали Настю Каменських компліментами. Юзери писали, видно, що співачка працює над собою і своїм тілом, адже вона виглядає карколомно.

Фігура артистки мотивувала дівчат вести здоровий спосіб життя. А чоловіки називали NK дівчиною мрії.

До слова, новий альбом Насті Каменських вже в мережі:

Раньше "Нуѕег" писав про те, що Настя Каменських заінтригувала новим фото з відпустки.

Також наш портал повідомляв, Настя Каменських показала, як поправилася на карантині.

Нагадувати, Настя Каменських розповіла про сльози і як допомагає червоне вино.