Страшна трагедія сталася у Львові в четвер, 20 травня, - водій у стані сильного алкогольного сп'яніння збив 66-річну жінку і, не зупиняючись, втік з місця аварія.

Про це повідомляє видання "Варта 1". Зазначається, що правоохоронцям вдалося затримати зловмисника. За попередньою інформацією, в результаті ДТП жінка померла.

За даними патрульної поліції Львова, дорожньо - транспортна пригода зі смертельним результатом сталася близько 22:15 на перехресті вулиць Стрийська-Міклоша.

Автомобіль Chevrolet Lacetti рухався на великій швидкості, збли на перехресті жінку-пішохода і зник. Момент зіткнення потрапив на камери управління безпеки міста ЛМР, повідомили на сторінці "гарячої лінії міста" в Facebook.

правоохоронці затримали чоловіка, який збив жінку на перехресті. Скріншот з відео

Правоохоронцям вдалося знайти горе-водія завдяки показанням очевидців і записам з камер Центру безпеки міста. Автомобіль, на якому збили жінку, виявили в селі Сокільники на вулиці Шевченка.

Машина мала явні ознаки, нещодавно пережитого ДТП: розбите лобове скло, відірване дзеркало, подряпини, відколи та інші характерні для цієї аварії пошкодження. Водія на місці не було.

Патрульні встановили, що до скоєння аварії може бути причетний 27-річний сихівчанин, а згодом поліцейські виявили даного громадянина з ознаками сильного алкогольного сп'яніння.

Львів'янин зізнався у скоєному. Його перевірили на стан алкогольного сп'яніння. Результат - 2,16 проміле-це важке алкогольне сп'яніння.

Чоловіка затримали в порядку ст.208 (затримання уповноваженою особою) КК України.

На даний момент невідомо висунули чоловікові звинувачення чи ні.

Поліцейські показали відео, на якому зображений фатальний момент:

Зазначимо, згідно із Законом України, у разі заподіяння тяжких тілесних ушкоджень або смерті потерпілого передбачено позбавлення волі порушника на строк від 3 до 8 років (також як додаткове покарання може бути вирішено судом позбавити права керування транспортними засобами на строк 1 - 3 роки). При цьому те, що водій перебував у стані алкогольного сп'яніння і зник з місця аварії є обтяжуючою обставиною.

Раніше "Нyser" писав про те, що у Києві бетоновоз прямо на пішохідному переході переїхав підлітка.

Також наш портал повідомляв, у Хмельницькій області сталася масштабна аварія за участю трьох транспортних засобів.

Нагадуємо, у Туреччині в результаті ДТП загинула молода українська пара.