26 травня в Україні очікується повне місячне затемнення, яке вплине на життя двох знаків Зодіаку.

Зокрема, шанс на нове життя затемнення дасть представникам знака Зодіаків - Близнюкам і Стрільцям. Їх очікують зміни в особистому житті, оскільки випаде шанс піти під вінець або ж навпаки, буде прийнято рішення розлучитися. Про це пише "Апостроф".


У зв'язку з цим, експерти радять представникам цих знаків Зодіаку бути готовими до будь-яких поворотів долі. Так, наприклад, з'явиться можливість розірвати старий цикл і почати новий у відносинах з людьми.

Не виключено і те, що доведеться зіткнутися з судовими тяжбами, які можуть затягнутися на роки, якщо справу не вирішити компромісом. Але у всьому цьому є і хороше, адже деяким доля подарує важливу зустріч з їх другою половинкою.


До слова, повне місячне затемнення, під час якого місяць отримає неймовірний "кривавий відтінок", відбудеться 26 травня о 14:18 за Києвом. Однак, на жаль, в Україні це явище буде не видно. Більшою мірою його зможуть оцінити жителі США, Австралії та деяких регіонів Південної Америки.

Але, згідно з прогнозом астрономів, в кінці травня ми зможемо побачити найбільший місяць 2021 року.

Також варто додати, що фаза повного місяця настане через дев'ять годин після максимального зближення з Землею, коли Місяць буде здаватися на 14% більше і на 30% яскравіше, ніж зазвичай.

Раніше "Hyser" писав про те, що були названі знаки Зодіаку, які розбагатіють цього літа.

Також наш портал повідомляв, що був оприлюднений детальний фінансовий гороскоп на травень 2021 року.

Нагадуємо, що були названі 6 знаків Зодіаку, які зловлять удачу навесні.