У столиці України, в місті Києві, на Лісовому масиві є «будинок-вбивця». З боку п'ятиповерхова будівля гуртожитку виглядає цілком пристойно, проте насправді вона повільно вбиває своїх мешканців. Будинок, про який йде мова, розташований на вул.Мілютенка 23-а, в глибині спального району.

Цей будинок був побудований в 1980-х роках для працівників заводу «Хімволокно», якого зараз вже не існує.

На сьогоднішній день в будинку живе три покоління - всього 320 осіб, з них 60 дітей. Всі вони день у день піддаються невидимому, але відчутного впливу патогенних грибків і цвілі, якими кишить будинок. Стіни будинку-вбивці покриті 39 видами грибка, які небезпечні для здоров'я людини. Грибок і цвіль не тільки покрили стіни будівлі, але і просочилися глибоко всередину будівлі. Тому боротися з ними марно, адже традиційні засоби проти грибка і цвілі тут безсилі.

У 2005-му році гуртожиток було визнано аварійним. А в 2010-му Інститут мікробіології НАН визнав будинок небезпечним для проживання. Рівень токсинів в будинку перевищує норму в 13 разів! Але людям нікуди йти, тому вони продовжують жити тут і дихати небезпечним для здоров'я повітрям.

У 2016-му році влада обіцяла демонтувати п'ятиповерхівку, а її жителів переселити в новобудову на вулиці Шолом-Алейхема. Саме там у 2018-му почали будувати нову багатоповерхівку. Однак віз, як то кажуть, і нині там. Ключів від нових квартир мешканці "будинку-вбивці" так і не отримали. А це означає, що весь цей цас організм людей піддавався негативному впливу грибків.

Не дивно, що мешканці будинку постійно хворіють респіраторними та іншими захворюваннями. Статистика сумна. За останні 10 років в будинку померло 68 людей.

Як повідомлялося раніше, у Криму назріває катастрофа через відсутність питної води. Кремль б'є на сполох.

Hyser також писав, що у Білорусі сталася авіакатастрофа. Літак впав у житловому кварталі. Є жертви.