Про особисте життя популярної російської виконавиці Анни Семенович у мережі ходить чимало чуток. А ось сама артистка на тему того, що відбувається на її особистому фронті – поширюватися не любить.

І ось днями в її мікроблозі з'явилася провокаційна публікація, яка викликала бурхливу реакцію шанувальників. Анна Семенович постала в кадрі в білій весільній сукні з оригінальною табличкою, в якій говорилося, що зірка шукає чоловіка.

Вокалістка ходила по місту і в кращих традиціях зазивав, віщала про те, яким повинен бути її обранець. Не важко здогадатися, що екс-солістка гурту» Блестящие " зробила акцент на інтелектуальній освіченості та фінансовій спроможності бажаного залицяльника.

"Дівчатка, хто зі мною на пошуки?😂🤣🤩
Чоловіки, відгукніться в коментарях 👇 🏼 будемо знайомитися 😂 😂 " - звернулася вона до фоловерів і запропонувала приєднатися до акції з пошуку залицяльника.

У коментарях до посту гості сторінки були щедрі на компліменти і похвалу на адресу знаменитості:

До слова, в Instagram-stories Анна Семенович також опублікувала цікавий фотозвіт. Очевидно, артистка взяла участь в тематичній фотосесії і не забула похвалитися оригінальним почуттям гумору.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Седокова здивувала фоловерів пікантним фото в купальнику.

Також наш портал розповів про те, що Регіна Тодоренко вийшла в світ в стильному вбранні і нарвалася на критику хейтерів через незвичайний макіяж.

Нагадуємо, що Слава Камінська прокоментувала чутки про свої згубні звички.