Російська телеведуча Анфіса Чехова продовжує засипати свій Instagram яскравими фотозвітами про відпочинок на Мальдівах.

Релаксувати на сонячному тропічному узбережжі знаменитість вирушила не одна, а разом з сином Соломоном і своєю матір'ю Наталією Корчуновою.

Зірка ТБ спочатку вибрала проживання в одному з популярних елітних готельних комплексів, але через невідповідні умови, через час вона з родичами переїхала в інший готель.

"Я вибрала не той готель, і опинившись там, ми дуже засмутилися" - пояснила вона. За словами артистки, саме після зміни місця проживання на островах, вона зуміла повноцінно розслабитися і почала отримувати максимальне задоволення від відпустки.

Анфіса Чехова з сином Соломоном і матір'ю Наталією. Фото: Instagram

В одній з нових публікацій Анфіса Чехова розмістила серію пляжних фото, на яких вона постала в стильному блакитному купальнику. Варто відзначити, що на деяких кадрах уважні фоловери розглянули невідповідність розміру купального вбрання і реальних параметрів шоувумен.

Не обійшлося і без зауважень з приводу фотошопу, за допомогою якого Анфіса Чехова нібито намагалася скорегувати свої пишні форми.

Раніше "Hyser" писав про те, що Наташа Корольова позувала в компанії привабливого брюнета на дивані.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова влаштувала фотосесію в ночнушке і нарвалася на критику хейтерів.

Нагадуємо, що Анфіса Чехова позувала в ліжку і розбурхала фантазію шанувальників спокусливим чином.