Оля Полякова готується презентувати фанатам своє нове творіння-пісню "Доросла дівчинка" і кліп до неї. Як зазначила зірка, це буде її перший кліп за півтора року. Творчим планам і розвитку артистки завадив коронавірус. Однак Полякова вже повернулася не тільки до зйомок кліпів, а й до концертної діяльності, про що і повідомила своїх фоловерів. Співачка зізналася, що за час карантину дуже скучила за своїми фанатами і зустрічами з ними Наживо.

"Це буде історія, як завжди, про непросту, але цікаву долю Її Величності жінки. Цього разу сюжет буде про те, що кожна з нас в кругообігу справ і клопоту повинна берегти свою внутрішню дівчинку, піклуватися про неї, балувати і регулярно вигулювати. І в цьому вам, як ніхто інший, допоможе, звичайно ж, ваша уважна і улюблена артистка», - розповіла про нову пісню Полякова.

А поки зірка не готова представити фанатам новий кліп, вона вирішила показати образ, в якому з'явиться в новому відео. Зовнішній вигляд зірки схвилював її шанувальників.

На фото, яке Оля розмістила в особистому мікроблозі, вона відображена в салатовому топі і неоновому жакеті з анімалістичним забарвленням. Під колір жакета артистка пофарбувала не тільки нігті, але і повіки. А губи Оля вирішила розкрити рожевою помадою в тон принта на жакеті. Образ зірки вийшов дуже яскравим і ексцентричним. Відзначимо, що глибокий виріз декольте виконавиця прикрила масивним золотим кольє. Прикраси в такому ж стилі прикрасили також пальці і зап'ястя артистки.

Однак не всім фанатам настільки помітний образ зірки припав до душі. Багато відзначили, що наряд Полякової виглядає позбавленим смаку і недоладним. Втім, навряд чи думка фоловерів засмутила епатажну зірку.

Як повідомлялося раніше, Оля Полякова змінилася до невпізнання. Що сталося зі співачкою?

Hyser також писав про те, що Оля Полякова нарядила дочок у сукні-вишиванки. Які красуні!