У Новосибірській області, яка знаходиться в Росії, в селищі Мошково в суботу, 22 травня, відбувся виступ звірів пересувного цирку.

Працівники цирку дресирували Львів і їздили з ними по країні з номерами, пишуть "Вести". Але виявилося, що звірі не дуже добре видресировані і під час номера левиця напала на дресирувальника.

Під час номера на сцені були дві дорослі левиці і один Приборкувач. На початку номера тварини почали грати один з одним, але коли вийшов дресирувальник одній з них не сподобалося, що він відволік тварину від його "справ" і воно накинулося на чоловіка. Йому на допомогу поспішили інші працівники цирку, які почали палицями відганяти левицю.

Інцидент викликав переполох у глядачів, які почали покаятися цирковий виступ. Навіть незважаючи на те, що була присутня огорожа і глядачі були в цілковитій безпеці, все ж побачене змусило їх покинути будівлю цирку.

"Коли ми тікали, був дикий рев цих тварин. Загалом, думаю, дресирувальнику дісталося. На вулиці одній жінці, вагітній, погано стало. Від переляку у неї стався напад епілепсії і вона була без свідомості. Викликали швидку", - розповіла свідок події Вікторія.

Раніше Hyser писав про те, що над США зняли справжнє НЛО.

Також Hyser повідомляв, що Мережу насмішив кіт, який уявив себе тигром.

Нагадаємо, що у Запоріжжі сталася перестрілка біля МакДональдса.