Серед віруючих в Бога людей часто можна почути фразу, що "Всевишній не дасть тобі того, чого ти не можеш знести". Ці випробування можуть бути як особисті, так і для цілих народів чи країн.

Так, сьогодні увесь світ об'єднало спільне завдання - зупинити поширення коронавірусної інфекції, яка щоденно забирає сотні життів. І якщо для простих людей нинішня пандемія стала тестом на людяність, допомогу і взаємовиручку, то для окремо взятої країни це можливість об’єднання навколо вирішення проблеми, тест на витримку, дисципліну, і, безумовно, зростання якості державної влади.

Своїми "уроками" від пережитого вирішив поділитись з українцями відомий актор і телеведучий Остап Ступка, пишуть Факти.

Він звик, всупереч усім випробуванням долі, знаходити сили, спокій та впевненість щоб рухатись далі. Своє натхнення для цього він черпає у словах вдячності від глядача за творчість чи у простих, але щирих посмішках від малознайомих людей на вулиці. Щоправда, Остап Ступка поки не бачить, що за час пандемії люди стали більш добрішими і вважає, що у багатьох випадках українці дбають і думають кожен за себе.

Проте народний артист України дивиться у майбутнє з оптимізмом і вірить, що крім матеріального, у всіх людей повернеться бажання сходити у кінотеатр, чи разом з акторами театру поринути в перипетії невигаданної любовної історії.

Він з сумом пригадує, як до пандемії знімався у Польщі в серіалі. Тепер же там "виживає" лише повнометражне кіно.

Але серце актора цілком і повністю віддане театру, адже лише там можна осучаснити класичні твори, змінити початок чи фінал, додати авторські коментарі. Остап Ступка вважає, що аби стати справді популярним актором, треба у житті робити "щось серйозне". І головний для нього приклад - це його батько, знаменитий український актор Богдан Ступка, ім’я якого понад півстоліття було знаковим для української національної культури.

Ще одна важлива річ для артиста - подорожі, бо це можливість відкрити для себе щось незвідане. Остап Ступка сумує, що через коронавірус вже більше як рік нікуди не їздив.

Усім своїм прихильникам актор театру і кіно Ступка бажає здоров'я, мудрості, добра, поміркованості, впевненості та оптимізму.

Раніше Hyser писав, що українка ціною власного життя намагалась втекти з рабства в РФ.