Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков розповів про те, що Путін не буде обговорювати з Володимиром Зеленським.

На сьогодні активно обговорюється питання майбутньої зустрічі Зеленського і Путіна. Адже після того, як російська сторона стала нарощувати свої військові мощі біля кордону з Україною, цієї зустрічі чекають дуже багато. Але в свою чергу дуже цікаво момент, що ж буде обговорюватися на цій зустрічі. Адже стоїть питання не тільки про Донбас, а й анексований Крим.

Як стало відомо, що Путін на зустрічі з Зеленським відмовиться обговорювати приналежність Криму

"Наші українські візаві, наприклад, кажуть: ми будемо обговорювати Крим. Але якщо обговорювати Крим в плані розвитку прикордонного співробітництва - а Росія має прикордонне співробітництво по лінії регіонів із зарубіжними країнами, - якщо в цьому плані, то я впевнений, що Путін буде готовий», - сказав прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков.

При цьому він заявив, що»якщо обговорювати щось інше, а не те, що Крим-регіон Російської Федерації, то ніхто не буде ніколи ні з ким це обговорювати".

Нагадаємо, що Крим був незаконним шляхом анексований в 2014 році. З цього моменту весь світ не визнає його приналежність Російської Федерації. Але РФ, зі свого боку, впевнена, що все пройшло дуже навіть законно. Адже був проведений референдум. Але цей референдум, насправді, порушив всі існуючі світові права і закони.

Тепер Україна невпинно бореться за те, щоб знову повернути свої землі. Адже Крим-це Україна і завжди їм залишиться. Володимир Зеленський не раз говорив про те, що він не залишить це питання і зробить все, щоб повернути півострів до складу материкової України.

Раніше Hyser писав про те, що у Росії стався жахливий випадок в цирку, діти довго будуть ходити після такого до психолога.

Також писали, що на водоканалі в Росії сталася велика НП.

Нагадаємо, що у США озвучили план, як вони збираються тиснути на Путіна.