В Італії через обрив линвова дорога загинуло 13 осіб.

В Італії сталася трагедія, яка забрала життя більше десятка людей. Там обірвалася кабіна на канатній дорозі. Спочатку повідомлялося про те, що загинуло 9 осіб. Але згідно з останніми даними загинуло 13 осіб.

Ще двоє дітей 9 і 5 років доставлені в лікарню в Турині. Повідомляється, що серед жертв є й іноземці. Ідентифікація загиблих все ще триває.

Аварія сталася на канатній дорозі Стреза-Моттароне, що починається від озера Маджоре. За попередньою версією експертів, причиною трагедії міг стати обрив троса.

У людей просто не було шансу, тому що кабіна впала на землю з величезної висоти. У такому випадку шанси вижити мінімальні.

Кабіна з людьми обірвалася в одній з найвищих точок з висоти приблизно 1,5 км, недалеко від кінця канатної дороги на вершині Моттароне, в лісистій і важкодоступній зоні. На місці працюють рятувальні служби.

Відомо, що дорога в 2014 році була повністю закрита на реконструкцію. Її відкрили тільки в 2016 році.

Місцева влада приносить свої слова співчуття всім рідним і близьким людей, які загинули в цій кабіні. Лікарі продовжують боротися за життя дітей, яким у цьому вдалося вижити.

Раніше Hyser писав про те, що погана погода позбавила життя людей, вони були видатними спортсменами.

Також писали, що у Росії сталася масштабна НП на водоканалі.

Нагадаємо, що на перехресті Львова сталася резонансна ДТП.