Анастасія Волочкова любить інтригувати своїх фоловерів. В останній рік в мережі і в пресі активно обговорювалася особисте життя балерини. "Підливала масла у вогонь" і сама зірка: Анастасія не приховувала, що щаслива в особистому житті, але свого коханого вміло приховувала від сторонніх. Через таку таємничість в мережі навіть поповзли чутки, що насправді ніякого бойфренда у Волочкової немає, а на фотографіях, де зазвичай було видно лише незначні частини чоловічого тіла (рука або нога), відображені різні випадкові чоловіки – кур'єри, водії, охоронці з оточення балерини.

Однак зовсім недавно Анастасія все-таки засвітила в мережі свого обранця на ім'я Олег. Правда, загострення пристрастей навколо особистого життя балерини на той час помітно вщухло, адже весілля, раніше заплановане на осінь минулого року, скасувалася.

У мережі навіть стали говорити про те, що відносини Анастасії та Олега охололи, ходили чутки, що пара розлучилася. І, як виявилося, ці чутки були правдивими: закохані більше не разом. Підтвердженням цьому можуть служити фотографії, які балерина публікує у своєму мікроблозі. Останнім часом на них немає Олега, але є інші привабливі молоді люди. Наприклад, талановитий дизайнер Джемал Махмудов. Саме з ним Волочкова відображена на свіжому знімку.

«У мене в гостях чудовий гість. Дизайнер Джемал Махмудов @mddjemal буде створювати шедеври для мене з його брендом @md_ru. Як же я люблю гостей з квітами! Джемал дуже талановита і світла людина», - підписала фото з молодим красенем Анастасія.

Цікаво, що на цей раз Волочкова не стала відключати коментарі до фото, як часто робить до своїх пікантних знімків. Фолловери відзначили, що Настя і Джемал – красива пара.

Як повідомлялося раніше, у мережі посміялися над безграмотністю Анастасії Волочкової. Схоже, балерина прогулювала школу.

Hyser також писав, що Анастасія Волочкова відверто розповіла про свої стосунки з таємничим бойфрендом Олегом.