У березні 2021-го року Тетяні Булановій виповнилося 50 років. Але в свої роки артистка виглядає просто чудово. Як їй вдалося зберегти свою красу і квітучий вигляд, з'ясуємо в цій статті.

Тетяна Буланова стала популярною в 90-ті. В кінці минулого століття популярність зірки пішла на спад. Однак Тетяна, на відміну від своїх колег, не стала закінчувати кар'єру або брати творчу відпустку. Хоча тепер її пісні не звучать "з кожної праски", як було раніше, Буланова продовжує записувати нові пісні і давати концерти. А фанати, багато з яких пам'ятають ще старі хіти виконавиці, із задоволенням відвідують її виступи, щоб віддатися ностальгії.

За минулі роки Буланова мало змінилася зовні. Звичайно, її стиль зазнав змін, та й модні тренди змінилися. Але співачка досі має квітучий і молодий вигляд, якому можуть позаздрити навіть молодші дівчата.

Сама Тетяна стверджує, що не вдавалася до допомоги пластичних хірургів. Нібито виглядати привабливо і молодо їй допомагає генетика і різноманітні косметичні засоби і процедури.

Журналісти показали фотографії Буланової різних років пластичному хірургу Івану Воздвиженському. Спеціаліст повинен був визначити, чи лягала зірка під ніж пластичних хірургів.

Однак, як виявилося, навіть фахівці важко визначити, чи робила артистка пластику обличчя або обмежилася тільки косметологічними процедурами. Воздвиженський стверджує, що якщо в зовнішність Буланової і були внесені будь-які зміни, то вони мінімальні і були зроблені дуже акуратно. Можливо, співачка робила підтяжку обличчя і трохи збільшила губи. Хоча, за словами фахівця, такого ефекту можна було домогтися і без хірургічного втручання.

Як повідомлялося раніше, Тетяну Буланову запідозрили у зв'язку з темними силами. Що сталося зі співачкою?

Hyser також писав, що своє обличчя після пластики показала Лариса Доліна. Співачка помітно помолодшала.