Ольга Бузова переживає непростий період у житті. Нещодавно зірка опинилася на лікарняному ліжку. Відомо, що зірка пережила операцію, але яку саме, вона приховує. Також нещодавно виконавиця розлучилася зі своїм бойфрендом Давидом Манукяном, співачка звинуватила колишнього коханого у брехні і домашньому насильстві. Бузовій явно не щастить в особистому житті. А тут ще її колишній чоловік Дмитро Тарасов разом зі своєю дружиною Анастасією Костенко оголосили, що чекають третю спільну дитину.

Мабуть, Ольга вирішила, що боротися з проблемами, що навалилися на неї, треба на духовному рівні, тому вирушила в монастир.

"Свято-Троїцький жіночий монастир. Біля мощей Святителя Луки Кримського. Побувавши одного разу у це Святого, душа просить і чекає молитов, знову і знову. Живу по серцю і по совісті завжди", - написала Бузова в соцмережі, доповнивши пост кількома знімками зі святого місця.

Однак фоловери не оцінили релігійний порив свого кумира. Вони розкритикували Ольгу за наряд, який артистка вибрала для відвідування храму.

Співачка була одягнена в сірий брючний костюм з укороченим топом і прорізами на колінах. І про хустку на голові зірка теж забула. Відзначимо, що в православні храми жінкам прийнято ходити в довгих спідницях або сукнях, а також з покритою головою. Крім того, повинні бути прикриті ноги до колін і руки до ліктя, а про оголений живіт не може бути й мови. Однак Ольга проігнорувала ці вимоги, за що і нарвалася на критику.

Як повідомлялося раніше, Ольгу Бузову запідозрили в обмані. Чому зірка опинилася в лікарні насправді?

Hyser також писав, що Ольга Бузова слізно попросила вибачення у росіян. Чи пробачать зірку її шанувальники?