Ані Лорак порадувала фанатів новим постом в особистому мікроблозі. Співачка опублікувала знімок, на якому зображена в спокусливому вбранні.

У кадрі Кароліна постала перед шанувальниками в аутфіті чорного кольору. Наряд зірки складався з принтованої футболки, шкіряних легінсів і кросівок на платформі. Образ Лорак доповнила маленькою сумочкою в колір основного вбрання. Своє волосся виконавиця залишила розпущеним, підкресливши природну красу макіяжем. На руках артистки можна помітити кілька кілець і масивний браслет.

Під фото Лорак відзначився коментарем російський співак Олег Газманов.

"Я залишуся з тобою", - написав музикант.

Такий коментар можна було б прийняти за флірт або витлумачити перекручено. Однак, як виявилося, стосувався Він питання, яке ані задала в підписі до фото.

«До нашої з вами зустрічі залишилося всього три дні. Ми їдемо в довгоочікуваний тур #шоуTheBest Яку пісню чекаєте найбільше?» - запитала у фоловерів Лорак.

Нагадаємо, пісня "Я залишуся з тобою" з репертуару Маші Распутіної. А в 2016-му році Лорак виконала цю композицію на пісенному конкурсі «Нова хвиля», де була запрошеною зіркою.

Відзначимо, що Лорак і Газманов знайомі давно. Вони не раз перетиналися в шоу-бізнесовій тусовці. Однак про романтичні стосунки між ними мова не йде. Олег вже багато років щасливий зі своєю другою дружиною Мариною, якій присвячує свої пісні. Лорак же після розлучення з чоловіком Муратом зустрічалася з екс-чоловіком Тетяни Решетняк Єгором Глібом. Однак нещодавно пара розлучилася. Але, як кажуть, серце артистки вже невільне. Правда, поки Лорак воліє приховувати обранця від преси.

Як повідомлялося раніше, Ані Лорак поділилася архівними знімками з Філіпом Кіркоровим. Ось це запалювала наша Діва з королем російської естради!

Hyser також писав, що Ані Лорак застали на пляжі з таємничим незнайомцем.