21 травня Настя Каменських презентувала свій новий альбом, який отримав назву «Красне вино». У своєму мікроблозі артистка продовжує підігрівати інтерес шанувальників до свого нового творіння.

"Сила жінки - в її багатогранності. Саме це надихнуло мене на створення альбому "Червоне вино". Я хочу, щоб кожна дівчина, слухаючи ці пісні, зрозуміла і відчула - вона може бути будь-хто. Тією, якою сама вибрала бути. Кожна з нас вільна проявляти будь-які емоції, робити те, що подобається, виглядати так, як хочеться і вибирати себе, свої цілі і пріоритети. А знаєш, є тільки одна річ, яку ти повинна робити. І це-бути щасливою. У тебе є все для цього. Всередині тебе прихована неймовірна сила. Дерзни і вивільни її. Все вийде!» - написала Настя в соцмережі.

Цей пост виконавиця супроводила гіфкою, на якій зображено, як вона позувала перед камерою. Для зйомки Каменських вибрала вельми відверту сукню червоного кольору. Наряд з високим розрізом і глибоким вирізом підкреслював всі достоїнства фігури зірки: починаючи її стрункими ніжками і тонкою талією, і закінчуючи пишним бюстом. Ефектна сукня була декорована бахромою і стразами, які переливалися від кожного руху артистки.

У кадрі зірка приймає кокетливі пози і посилає повітряний поцілунок шанувальникам. Не дивно, що фанатам виконавиці сподобалися не тільки її пісні з нового альбому, але і зовнішній вигляд. Під цим постом шанувальники масово обсипають Каменських компліментами.

Як повідомлялося раніше, Настя Каменських показала фоловерам, як треба бути вільною.

Hyser також писав, що Настя Каменських зізналася підписникам, чому вона плаче. Потапу варто задуматися.