У мережі показали незвичайний кемпер на основі знаменитої " Буханки"

Фургончик виробництва УАЗ, прозваний в народі "Буханкою", по праву можна вважати класичним радянським і російським автомобілем, не в останню чергу тому, що за кілька десятиліть свого існування машина практично ніяк не змінювалася, і, як наслідок, серйозно застаріла як технічно, так і в плані комфорту. Деякі модифікації моделі, однак, виправляють хоча б другу проблему. Такий автомобіль показав інформаційний портал "Auto24".

Так, у Берліні на продаж виставили фургон російського виробництва УАЗ-452 "Буханець". Якщо "буханець" в тому вигляді, в якому її купує більшість російських автолюбителів, повалить іноземного автомобіліста в жах, то ця модифікація колосально збільшує комфорт фургончика. При цьому, однак, і коштує машина відповідно-комфортна модифікація в Європі продається за 34 999 євро, що приблизно дорівнює 40 тисячам доларів, тобто за вартість майже будь-якої сучасної моделі будь-якого іменитого бренду.

Виставлена на продаж "буханець" була випущена в 2020 році. Від звичайної версії вона відрізняється наявністю великого експедиційного багажника, лебідкою, поліпшеною оптикою, люком на даху, а також посиленими бамперами, збільшеним дахом, спеціальними покришками і тонованими стеклами. У салоні з'явився складаний столик, а сидячі місця можна перетворити в повноцінне ліжко.

На цьому елементи комфорту в машині не закінчуються. У розташуванні пасажирів знаходиться кондиціонер, електросклопідйомники, підігрів сидінь, система мультимедіа і 220-вольові розетки.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі показали відновлену ГАЗ"Волгу".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що автолюбителів попередили про зміни в ПДР, які почнуть діяти з 1 червня.

Також "Hyser" писав, що стало відомо, які автомобілі на газу в Україні користуються найбільшою популярністю.