Популярна українська ведуча і громадський діяч Маша Єфросініна у вівторок, 25 травня, відсвяткувала свій 42 день народження. Вона поділилася з підписниками свого мікроблогу, як проходить святкування.

Відеоролик з райського курорту Маша Єфросініна опублікувала на особистій сторінці в Instagram.

Як виявилося, цей важливий день зірка вирішила провести якомога далі від метушливого Києва. Вона разом з чоловіком вирушила на відпочинок в Мексику, місто Тулум.

Для ідеального релаксу знаменитість вибрала чотиризірковий готель, який розташований на незайманому пляжі, поруч із окраїною біосферного заповідника "Сіан-Каан".

На відео Маша Єфросиніна зображена боса, в білому парео і солом'яному капелюшку. Образ доповнюють стильні сонцезахисні окуляри. Вона дефілює по викладеній з дощечок стежці.

Українська ведуча виглядає бездоганно. Її посмішка випромінює щастя. Складно повірити, що красуні виповнюється 42 роки, адже виглядає вона на 22.

"Який же це кайф - прокинутися рано вранці в Мексиці, а ви мене вже півдня, як вітаєте! Спасибі, мої кохані" - підписала відео Маша Єфросиніна.

Відеозапис Маші Єфросиніної всього за 3 години подивилися понад 120 тисяч користувачів мережі.

Першими під відео телеведучу привітали колеги, знаменитості та родичі. Сестра Єфросиніної Єлизавета Ющенко в коментарях обурилася, що Маша не підіймає слухавку.

Шанувальники також вітали Машу Єфросиніну з днем народження, побажали їй міцного здоров'я, безмежної любові та творчих успіхів.

Раніше "Нyser" писав про те, що Маша Єфросініна сумує за другом, який раптово пішов з життя.

Також наш портал повідомляв, Маша Єфросініна розповіла шанувальникам про непростий період у своєму житті.

Нагадуємо, Маша Єфросініна потішила гостей свого мікролога новим відеороликом.