Під Києвом ділянки двох міжнародних трас будуть перекриті в період з 25 травня до 1 червня.

Про це українців попередив "Укравтодор"на офіційній сторінці в Facebook. У Державному агентстві автомобільних дорог уточнили, що обмеження стосується трас, де будуються транспортні розв'язки.

"На період обмеження руху підрядником будуть встановлені попереджувальні тимчасові знаки… Радимо водіям і перевізникам врахувати дану інформацію і приносимо вибачення за тимчасові незручності", – зазначили в "Укравтодорі".

Таким чином рух буде обмежено на трасі М–05 Київ-Одеса та М–06 Київ-Чоп. Було прийнято рішення частково тимчасово закрити смуги для руху автотранспорту, оскільки там будівництво стосується двох розв'язок на етапі, коли необхідно використовувати важку будівельну техніку: крани, екскаватори, бурову установку.

Крім цього, на трасі Київ-Чоп км 21+767 (Стоянка) з 6:00 25 травня закритий лівий проїзд у напрямку Києва. Рух здійснюватиметься по одній смузі в обох напрямках по правій частині дороги(у напрямку м. Львів).

Також по трасі М-05 Київ-Одеса на ділянці км 15+390 (Чабани) закритий правий проїзд у напрямку м.Одеса. Там рух автотранспорту здійснюється на одній смузі по лівій частині(у напрямку м. Київ).

До слова, на трасі Київ-Одеса нещодавно відкрили рух мостом через Хаджибейський лиман, на якому провели капітальний ремонт і розширили кількість смуг.

Крім цього, варто відзначити, що з 16 травня до 27 червня обмежено рух у Києві на вулиці Льва Толстого через проведення ремонтних робіт.

Також з 5 травня по 5 червня на шляхопроводі на перетині вул. Бальзака та просп. Шухевича частково обмежено рух. З 10 квітня по 30 червня на Кільцевій дорозі частково обмежили рух транспорту.

На проспекті Степана Бандери частково обмежили рух до 31 серпня. Ремонтні роботи проводитимуться від Теліги в напрямку метро "Почайна".

Раніше "Нyser" писав про те, що у неділю, 30 травня (День Києва), частина вулиць у центрі Києва буде закрита для руху транспорту.

Також наш портал повідомляв, у Києві може різко подорожчати проїзд у міській електричці.

Нагадуємо, киян попередили про те, що тариф на проїзд у метро скоро кардинально подорожчає.