У Києві чергова резонансна подія - агресивний водій підрізав машину, що проїжджала, змусив зупинитися, після чого вийшов з салону і почав погрожувати сімейній парі в салоні Ford, озброївшись битою.

Відео інциденту у вівторок, 25 травня, опублікувала концертний директор Дяді Жори Катерина Деряга у своєму Facebook.

Зазначається, що конфлікт стався на вулиці Здолбунівській, перед початком вулиці Драгоманова. Кадри з інцидентом були зняті на відеореєстратор в машині постраждалих.

"Це може статися з кожним, а сталося з моєю родиною! Країна повинна знати своїх "героїв"!... Поки на дорогах їздять такі "спортсмени", ми ніколи не будемо жити спокійно і захищено!"- написала Катерина.

На відео видно як автомобіль Volkswagen з написом "LEGIONER" замість номерів, зробивши небезпечний маневр з розворотом, раптово з'явився перед Ford, трохи "попетляв" і загальмував.

На цьому історія не закінчується: водій Volkswagen в неадекватному стані у відповідь на обурення дівчини і її чоловіка, почав погрожувати. А після того, як почув про газовий балончик, повернувся до свого авто і дістав биту і надів маску.

Пара не встигла від'їхати від агресивного водія на автомобілі, той став бити битою по машині. Але кияни виявилися не боязкого десятка, перегородили "LEGIONERу" дорогу, вирішили відразу зателефонувати в поліцію, а жінка вийшла з салону, щоб не дати нападнику сховатися.

Як пояснила свідок інциденту в коментарі Clutch, спортсмен битою завдав ударів водієві Forda по голові та машині. Потерпілому потрібна була медична допомога.

Водієві Volkswagen вдалося втекти з місця події...

Відео події на дорозі. Обережно! Присутня ненормативна лексика!

Молода сім'я, яка постраждала від нападу водія-неадеквата з битою:

Тепер правоохоронці з'ясовують деталі події, а також встановлюють оцінку всіх пошкоджень.

Подружжя написало заяви в поліцію: хуліганство, напад з нанесенням легких тілесних ушкоджень, пошкодження майна. Однак, зазначається, що правоохоронці заяву прийняли неохоче.

У мережі вдалося знайти нападника, ним виявився Євген Менесенко (1989 року народження) з Генічеська під Херсоном. Чоловік займається пауерліфтингом. Зараз його сторінки в Instagram і Facebook закриті.

Водій-LEGIONER Євген Менесенко. Фото з соцмережі

Пізніше Катерина Деряга повідомила, що горе-водій зв'язався з сім'єю, визнав свою провину і компенсував матеріальний збиток, який був заподіяний.

"Зі слів винуватця, готовий нести відповідальність згідно законодавства України. На цей момент подані заяви в поліцію і ведуться процесуальні дії повним ходом", — написала концертний директор.

Раніше "Нyser" писав про те, що у ДТП загинула знімальна група українського телеканалу.

Також наш портал повідомляв, у Хмельницькій області сталася масштабна аварія за участю трьох транспортних засобів.

Нагадуємо, під Києвом сталася серйозна ДТП з фурою.