Вчені з'ясували, що шкіра на обличчі старіє швидше, якщо у жінці в раціоні присутній хліб з білого борошна або інші хлібо-булочні вироби.

Також впливають на процес старіння продукти з вмістом глютену, пише "Голос".

Доктор Нігма Таліб присвятила все своє життя вивченню даного процесу. Під її керівництвом створено безліч наукових робіт, в яких описується, як наш раціон впливає на швидкість старіння організму і зовнішній вигляд.

Особливу увагу вона приділила шкідливим продуктам і який вплив вони виробляють на шкіру людини. Вона виділила один з чотирьох типів шкіри - так зване глютенове обличчя.

Симптомами такого типу особи є:

  • одутлість
  • припухлість щік
  • пігментація
  • прищі

Не так давно громадськість заговорила про алергію на глютен. Насправді, це давно відома реакція - целіакія.

Слід пам'ятати, що глютен сам по собі може викликати запальні реакції в організмі, що призводить до набряклості. Він впливає на клітини, які відповідальні за пігментацію шкіри. Звідси і нерівний колір шкіри, набряклості. Знову-таки клейковина, як і цукор, порушують баланс статевих гормонів, що призводить до висипань і недоглянутому виду шкіри.

Вона нерідко стикалася з людьми, що мають аллрегію на глютен і які не планували відмовлятися від продуктів, що його містять. Однак у разі відмови від такої їжі всі ці люди відзначали поліпшення шкіри і її більш здорові і свіжий вигляд.

На думку лікаря Таліб такого прикладу повинні слідувати жінки, щоб якомога довше зберігати молодість.

Раніше Hyser писав про те, що предстоятель УПЦ розповів, як подолати труднощі життя.

Також Hyser повідомляв, що Наомі Кемпбелл в 50 років стала мамою.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині в жінку влучила блискавка і вона змогла повернутися в дитинство.