Сергій Притула повідомив шанувальникам радісну звістку - він став батьком втретє. Дружина телеведучого Катерина подарувала йому другу спільну дочку.

"Чудовий день, щоб з'явитися на світ, Стефаніє! Братик і сестричка дуже чекали тобі!!! А ми з Матусею, дякуємо Богу за тобі! Ласкаво просимо у Сім'ю і в океан любові!!!» - написав Притула у своєму акаунті Facebook.

Цей пост Сергій супроводив двома фотографіями. На одній з них він зображений з новонародженою дочкою на руках. Обличчя маленької Софійки на фото не видно. Зате шоумен продемонстрував шанувальникам свій накачаний торс без сорочки.

На другому знімки відображена сім'я телеведучого до появи на світ Софії. Вагітна дружина Сергія Катерина позувала в довгій легкій сукні. Поруч з нею зображені Сергій і діти: старша дочка пари Соломія і син ведучого від першого шлюбу Дмитро.

Під радісним постом Притули відзначилися його друзі, колеги, політики та громадські діячі. Вони бажають щастя і здоров'я новорожденнй малятку.

«Щасливої долі малюку!» - побажала Ірина Геращенко.

"Вітаю!!! Це чудово!!! Щасливої долі!!!!» - приєдналася до привітань Ірма Вітовська.

«Сіренький, Катюша, вітаю вас із маленькою Стафанією! Нехай зростанні батькам на радість!» - написав друг і колега Притули Олександр Педан.

Нагадаємо, Сергій і Катерина разом вже 6 років. Вони одружилися в 2015-му році. Новонароджена Стефанія стала другою спільною дитиною пари. Син Притули Дмитро народжений у шлюбі шоумена з першою дружиною Юлією.

Як повідомлялося раніше, Сергій Притула змінився до невпізнання. Шоумен став схожий на Ігоря Ніколаєва.

Hyser також писав, що Сергій Притула не витримав і розповів всю правду про співжиття з Лесею Нікітюк.