У мікроблозі Ані Лорак з'явилося романтичне відео. У кадрі зірка відпочиває на райському острові в компанії таємничого незнайомця. І тут фанати могли б порадіти за особисте життя виконавиці, проте ці кадри з нового кліпу співачки.

28 травня, тобто вже післязавтра, Лорак готується презентувати новий кліп на пісню «Роздягнена». Судячи з опублікованого в соцмережі тизеру, дія відео буде розвиватися в жарких країнах, тому на артистці виявиться мінімум одягу. У тизер потрапили кадри, на яких Лорак відображена в білій облягаючій сукні, коричневому бікіні, зеленому і синьому повітряному вбранні.

"Те, чого ви так довго чекали ... 28 травня #Роздягнена звучатиме в кожному серці», - підписала короткий ролик виконавиця.

Шанувальники артистки з нетерпінням чекають її нового кліпу, тим більше, що він обіцяє бути «гарячим».

Хоча Кароліні вже 42 роки, виглядає вона просто приголомшливо. Лорак вже багато років вважається однією з найкрасивіших артисток українського і російського шоу-бізнесу. І це все без пластичних операцій! Фігурі виконавиці у вигляді пісочного годинника теж можна тільки позаздрити.

Однак красивій і талановитій співачці не щастить в особистому житті. Багато років вона була одружена з турецьким бізнесменом Муратом, якому подарувала дочку Софію. Їх шлюб здавався ідеальним, рівно до того моменту, як весь світ дізнався про пригоди турка. Лорак не пробачила невірного чоловіка і розлучилася з ним. Після цього зірка намагалася будувати стосунки з екс-чоловіком Тетяни Решетняк Єгором Глібом, проте пара нещодавно розпалася. Зараз, за чутками, серце Кароліни знову невільне, проте вона не поспішає представляти бойфренда широкій публіці.

Як повідомлялося раніше, Ані Лорак звинуватила Костянтина Меладзе в домаганнях. Що насправді сталося між співачкою і композитором?

Hyser також писав, що Ані Лорак одяглася в шкіряні штани і спокусила Олега Газманова.