Популярна 57-річна співачка Лоліта Мілявська, яка часто хвалиться своєю новою стрункою фігурою в соцмережі, постала перед шанувальниками в яскравому райдужному купальнику, але нарвалася на жорстку критику.

Лоліта Мілявська опублікувала відео на особистій сторінці в Instagram.

Зірка позувала у ванній перед дзеркалом, тримаючи перед собою смартфон. На ній був злитий різнокольоровий купальник з акцентом на талії. При цьому зверху був глибокий розріз, який "відкривав" груди.

Також артистка зробила легкий макіяж, а губи підкреслила темною помадою.

Зірка явно тепер пишається своєю фігурою.

"Скільки ж божевільних або тих, хто грає в це... Вже все, пов'язане з веселкою, включаючи дитячу іграшку Сімпл Дімпл і морозиво, звинувачують у гей-пропаганді. Прошу вважати мене в цьому купальнику, іконою ЛГБТ", - заявила Лоліта Мілявська.

За 17 годин короткий відеоролик співачки подивилися 1,1 млн користувачів мережі.

Багато зірок шоу-бізнесу відреагували на публікацію Лоліти Мілявської. Наприклад, театральний режисер Кирило Серебренніков і співачка Анжеліка Агурбаш назвали Лоліту богинею.

Були користувачі мережі, які розкритикували образ виконавиці. Юзери писали, що в цьому купальнику вже дуже негарний вигляд мають груди, один з підписників порівняв її з вухами спанієля. Також люди критикували коротку зачіску.

Водночас шанувальники підтримали зірку, зазначивши, що вона покращала і помолодшала після схуднення.

Юзери, що тямлять, попросили Лоліту звернути увагу на те, що у прапорі ЛГБТ всього 6 кольорів, в той час, як у веселки їх 7 і її купальник ніякого відношення до ЛГБТ не має.

Раніше "Нyser" писав про те, що Лоліта Мілявська опублікувала у своєму мікроблозі нове звернення до фанатів.

Також наш портал повідомляв, Лоліта Мілявська опублікувала на сторінці свого мікроблогу провокаційне відео.

Нагадуємо, Лоліта Мілявська потрапила в халепу з невдалим образом.