Популярна українська телеведуча Леся Никитюк поділилася дивним відео у себе на сторінці в Instagram.

Варто відзначити, що зірка живе дуже насиченим життям. Так, вона багато працює і навіть якщо видаються вихідні, то Леся намагається проводити їх яскраво і голосно в компанії своїх друзів, вирушаючи в короткі подорожі. Все це підтверджують публікації Нікітюк в Instagram.


Такий активний графік важко витримати навіть повністю здоровій людині, яка звикла до подібного. Тим більше, що судячи з усього, сну в цьому графіку Нікітюк виділяє мінімальну кількість часу. У своєму блозі в Instagram вона виставила цікаве відео, на якому показала, як спить між зйомками в гримерці.

За її словами, в такі періоди вона згадує університет, а саме те, як спала на парах. З цього всього вона зробила висновок, що пора відпочити.


У новому ролику Лесі Нікітюк багато впізнали самих себе, причому це були не тільки студенти, а й молоді матусі, співробітники великих фірм. Вони зізналися, що навіть примудрялися заснути в самий невідповідний момент.

Також деякі посміялися над телеведучою, зазначивши, що вона підібрала вдалий ракурс для відео.


Раніше "Hyser" писав про те, що дивні фото з Лесею Нікітюк злили в мережу, але навряд чи вони повинні були стати надбанням громадськості.

Також наш портал повідомляв, що Леся Нікітюк переманила головного "Холостяка" України, за що дівчата її не пробачать.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк розповіла, які яйця їй подобаються.