Скандально відомий 57-річний російський продюсер Андрій Разін, який працював з культовою групою 90-х "Ласкавий май", збирається вшосте одружитися. Цього разу його дамою серця стала українка Ольга з Краматорська.

Про свої серйозні наміри Андрій Разін розповів в інтерв'ю російським журналістам.

Андрій Разін з нареченою Ольгою. Фото з соцмережі

Вперше про свою наречену Разін розповів минулого року. Варто відзначити, що між парою 22 річна різниця у віці (Ользі - 35 років), однак це нітрохи не лякає ні самого продюсера, ні його обраницю.

Більш того, як заявив творець студії "Ласкавий май", він не бачився з Ольгою більше пів року через коронавірус і карантинні обмеження. Але попри це їх любов сильна і від наміру одружується він не покинув.

Питання про весілля постало після трагедії в родині Разіна — в березні 2017 року 16-річний син продюсера помер від серцевого нападу. За словами продюсера, можливо, він би ще довго збирався з думками про весілля, але смерть його сина змусила задуматися про важливе.

Продюсер додав, що після смерті Олександра у нього залишився один дорослий син Ілля — зараз йому 35 років.

"Ми з Олею заговорили про сім'ю, про дітей. Сподіваюся, наші плани здійсняться... ми дружимо вже п'ять років. Познайомилися на моїх гастролях, вона була прихильницею. У той момент ми з дружиною Марітаною вже не жили разом", — зізнався російський продюсер.

Також продюсер підкреслив, що три його колишніх дружини підтримали рішення про новий шлюб.

Як відомо, Андрій Разін внесений в базу сайту "Миротворець" за відвідування окупованого Криму і виправдання російської агресії. А тому йому заборонений в'їзд в Україну. Зараз же продюсер намагається переконати громадськість у своїх теплих почуттях до України та сподівається, що все-таки його буде викреслено зі списку нев'їзних.

Раніше "Нyser" писав про те, що Андрій Разін обурився в соцмережі та вимагав не влазити в його особисте життя.

Також наш портал повідомляв, Андрій Разін порадував шанувальників фото з особистого архіву.

Нагадуємо, Андрій Разін опублікував на сторінці свого мікроблогу пост, присвячений політику Олексію Навальному.