Внучка популярної співачки Софії Ротару Соня Євдокименко знаходиться в романтичних стосунках з мільйонером зі списку Forbes Денисом Ждановим. Закохані нечасто діляться спільними фото в соцмережі та не демонструють почуттів на публіці. Однак нещодавно пара показала романтичну прогулянку Манхеттеном в Нью-Йорку.

Кадри з прогулянки з'явилися на сторінці в Instagram Соні Євдокименко у розділі Stories.

Так дівчина показала, як вони проводять свій час. Пара виглядала дуже щасливою. Примітно, що на дівчині було легке блакитне плаття, а на хлопцеві - футболка практично такого ж кольору.

Соня зазначила, що в Нью-Йорку, де вони живуть, дуже тепло, тому вони одягнені по-літньому.

Варто відзначити, що 31-річний бізнесмен Денис Жданов також родом з України Він досяг великих висот у сфері IT-технологій і є віцепрезидентом з маркетингу великої компанії. Чоловік входить до рейтингу американського Forbes "Топ-30 підприємців Європи молодше 30 років у сфері технологій".

Соня ж в Нью-Йорку освоює кар'єру моделі та попутно вчиться в школі Дизайну Parsons.

Також відомо, що між парою 11 років різниці. Ходять чутки, що закохані хочуть одружитися.

Дівчина "розсекретила" свого коханого близько пів року тому і на пальці Соні Євдокименко тоді помітили обручку. Не виключено, що Денис скоро стане частиною зіркової сім'ї Ротару і Євдокименко.

Раніше "Нyser" писав про те, що Руслан Євдокименко показав знімок, на якому похвалився домашнім вихованцем.

Також наш портал повідомляв, син Ротару Руслан Євдокименко виставив на продаж готель "Вілла Софія", який знаходиться в окупованому Криму, в Ялті.

Нагадуємо, у мережі показали невідомі фото Софії Ротару.