Популярна співачка Ані Лорак показала шанувальникам сімейне фото з 9-річною донечкою Софією, а також розповіла про успіхи своєї маленької принцеси.

Зворушливою фотографією Ані Лорак поділилася на сторінці в соцмережі Instagram.

На фото співачка і її дочка позували в домашній атмосфері, сидячи за столом. Вони позували на камеру і мило посміхалися. У дівчинки були акуратно заплетені хвостики, а артистка залишила волосся розпущеним. Перед Ані та Сонею стояв ноутбук.

Ані Лорак з донечкою Софією. Фото: instagram.com/anilorak/

На думку знаменитості, зараз світ змушений жити онлайн, а діти, ймовірно, скоро будуть вивчати дистанційно абсолютно все.

Ані Лорак похвалилася талантом дочки. Як виявилося, Софія робить великі успіхи у вивченні англійської мови, причому вона займається в онлайн-школі, де є можливість спілкуватися з носіями мови, а навчанням займаються вчителі з США.

"Я з великим інтересом спостерігаю за її результатами, але найголовніше – вона в захваті від самого процесу", — написала артистка.

Менше ніж за добу сімейна фотографія зібрала 80 тисяч відміток "подобається" і понад 500 коментарів.

Користувачі мережі писали, що дівчинка росте справжньою копією своєї мами-красуні. І Соні та Ані Лорак залишили десятки компліментів. Також юзери відзначали, що це прекрасно, коли діти до чогось прагнуть і чимось захоплюються, а англійська відкриває двері у світ можливостей. Софії та її зірковій мамі бажали успіхів.

Раніше "Нyser" писав про те, що у мікроблозі Ані Лорак з'явилося романтичне відео.

Також наш портал повідомляв, Ані Лорак опублікувала знімок, на якому зображена в спокусливому вбранні.

Нагадуємо, Ані Лорак поділилася інтригуючою публікацією в соцмережах.