Попри те, що підсумки "Євробачення-2021" вже проведені та відомі, міжнародний пісенний конкурс ще не закінчений, продовження покажуть в онлайн форматі.

Відповідний анонс зробили організатори конкурсу на офіційному YouTube-каналі заходу. Глядачам покажуть шоу з відео виступів конкурсантів, які ті заздалегідь підготували на випадок коронавірусних обмежень.

Як зазначають організатори Євробачення, вони створили два спеціальних шоу: ролики з півфіналістами покажуть 28 травня о 22: 00, а з фіналістами – 29 травня в той самий час.

"На знак поваги до праці кожної країни-учасниці над резервними записами живого виступу (на випадок, якби їх учасники не дісталися до Роттердама) ми створили два спеціальних шоу", – написали організатори Євробачення 2021 в повідомленні, опублікованому під відео.

До слова, обидва шоу йтимуть у прямому ефірі. Їх ведучою стане Фінська співачка Кріста Сіегфрідс.

Як відомо, фінал Євробачення відбувся в Роттердамі 22 травня, перемогу здобула група Måneskin, що представляла Італію з піснею Zitti E Buoni.

А ось представники України група Go_A на конкурсі посіла п'яте місце. За словами музикантів, на конкурсі панувала дуже доброзичлива атмосфера і все було дуже грамотно сплановано.

А ось що насправді засмутило і групу, і її шанувальників у всьому світі - так це оцінки журі. Згідно з оцінками професійного журі різних країн, Go_A опинилася на 9-му місці турнірної таблиці.

Водночас глядачі конкурсу в усьому світі віддали українцям чи не найвищий бал. Як зізналася солістка Go_А, групу чекають не тільки в країнах, в яких проводилося "Євробачення". Навіть на інших континентах.

Раніше "Нyser" писав про те, що у Нідерландах минулої ночі завершився Міжнародний музичний конкурс "Євробачення".

Також наш портал повідомляв, британський виконавець зганьбився на конкурсі Євробачення-2021 і не заробив жодного бала.

Нагадуємо, учасниця нацвідбору "Євробачення-2018" вразила тренерів "Голосу країни-11".