З'явилася інформація щодо того, коли і в зв'язку з чим будуть перекриті дві важливі траси в Україні.

Уточнюється, що траси перекриють до 1 червня 2021 року, а причина тому будівництво нових розв'язок. Відповідною інформацією з цього приводу поділилася прес-служба Укравтодору, пише "ТвояМашина".


Справа в тому, що для будівництва потрібна важка техніка, тому тимчасово і перекрили трасу М-06 Київ-Чоп, а також М-05 Київ - Одеса. Зокрема, поки не представляється можливим проїхати на трасі М-06 Київ-Чоп по лівому проїзді біля Стоянки (км 21+767) в напрямку столиці.

У зв'язку з цим, рух транспортних засобів в обох напрямках буде перенесено на праву частину дороги (в західному напрямку). Водночас траса М-05 Київ - Одеса перекрита в районі Чабанів (км 15+390), де рух буде здійснюватися однією смугою по лівій стороні, в напрямку столиці.


До слова, варто відзначити, що Державне агентство автомобільних доріг (Укравтодор) збирається втілити в життя п'ять великих проектів в 2021 році на загальну суму 140 млрд грн. У тому числі мова йде про будівництво об'їзної дороги навколо Києва, протяжністю в 150 км.

Примітно, що тендери на розробку двох ділянок об'їзної вже давно були завершені, повідомив Укравтодор. Вартість всього мегапроекту оцінюється в 85 млрд грн.

Раніше "Hyser" писав про те, що у Києві кардинально перекриють центр, про що вже попередили місцевих жителів.

Також наш портал повідомляв, що у Кабміні попередили водіїв про неприємне нововведення.

Нагадуємо, що на в'їздах до Києва почали перекривати рух, що може стати причиною диких заторів.